Nieuwsbericht

24 september 2024

    

Alpe d'HuZes Startconcert

Op zondag 13 oktober 2024 opent de inschrijving voor Alpe d'HuZes 2025. We starten het nieuwe koersjaar met een feestelijk concert in Effenaar in Eindhoven. De band Pater Moeskroen zorgt voor een middag vol muziek, met gastoptredens van Leo Alkemade en Rayen Panday. Tijdens het concert presenteren we ook het nieuwe koersshirt voor 2025. Mis deze feestelijke start niet en vier het samen met je Alpe-vrienden.

 

Pater Moeskroen 

Op het programma staat een optreden van Pater Moeskroen, met gastbijdragen van cabaretiers Leo Alkemade en Ryan Panday. Beide touren momenteel succesvol langs Nederlandse zalen. Zowel Pater Moeskroen als Leo Alkema zijn trouwe deelnemers aan Alpe d'HuZes. De muzikale omlijsting en presentatie van de optredens is in handen van DJ Robin Clement. Een muziekmiddag met een lach en een traan, in een ambiance die doet denken aan de slotavond in het Palais des Sports in Alpe d’Huez.


Kaartverkoop
 

De kaartverkoop voor het concert loopt via Ticketmaster en de opbrengst gaat volledig naar Alpe d’HuZes. 

Bestel tickets 


Praktische informatie
 

  • Locatie: Poppodium Effenaar, Dommelstraat 2, 56611 CK Eindhoven. 
  • Capaciteit: 1200 plaatsen. 
  • Zaal open: vanaf 15.00 uur. 
  • Aanvang concert: 16.00 uur. 
  • Einde: 18.00 uur. 
  • Tickets: € 17, incl. servicekosten. 


Alpe d’HuZes 2025
 

De volgende Alpe d’HuZes is op donderdag 5 juni 2025. Die dag gaan weer 5000 lopers en fietsers de Alpe d’Huez op. Hun doel: geld inzamelen voor onderzoek naar kanker en verbetering van kwaliteit van leven van mensen met kanker. De inschrijving start 13 oktober 2024.