Nieuwsbericht

24 juni 2024

    

Beklim de Alpe d'Huez tijdens de Tour de France Femmes avec Zwift Challenge

Heb je Alpe d’HuZes dit jaar gemist of wil je juist nóg een keer die berg beklimmen? Fiets dan zondag 18 augustus 2024 tijdens de 'Tour de France Femmes avec Zwift Challengede Alpe d’Huez op met in je kielzog de profs.

Slotetappe  

Vanuit Bourg d’Oisans fiets je vóór de professionele wielrensters uit de Alpe d’Huez op in de beslissende slotetappe van de Tour de France Femmes. Na de 21 bochten, 14 kilometer en 1120 hoogtemeters is er de finish op de top van deze legendarische berg. Daar is een VIP-plek voor je gereserveerd, waar je de aankomst van de profs kunt zien en waar de winnaar van deze Tour wordt gekroond.

Donaties voor Alpe d’HuZes 

De organisatie van de Tour de France Femmes, Amaury Sport Organisation (ASO), gaat een partnership aan met Alpe d’HuZes. Alle renners die zich inschrijven voor de klim op 18 augustus kunnen ook doneren voor onderzoek naar kanker en de verbetering van kwaliteit van leven van mensen met kanker.  

Doe je mee? 

Wil je meedoen met de Tour de France Femmes avec Zwift Challenge? Kijk dan voor meer informatie op timeto.com

Tour de France Femmes 2024 

De 3e editie van de Tour de France Femmes start op maandag 12 augustus in Rotterdam. De 1e etappe gaat naar Den Haag en de 2e etappe van Dordrecht terug naar Rotterdam, waar later die dag nog een korte tijdrit plaatsvindt. De 4e etappe voert vervolgens naar de Ardennen. In het slotweekend zijn de beklimmingen naar Le Grand-Bornand en Alpe d’Huez beslissend voor de eindzege.