Nieuwsbericht

13 oktober 2024

    

Inschrijving Alpe d'HuZes 2025 gestart

De inschrijving voor voor Alpe d'HuZes 2025 is geopend. Via onze website opgevenisgeenoptie.nl kun je vanaf nu als team of deelnemer jezelf inschrijven. Ook vrijwilligers kunnen zich aanmelden. 

Schrijf je in!

Deelnemersdag

Zet zaterdag 9 november 2024 alvast in je agenda voor de eerste Alpe d’HuZes-dag van de totaal 3 informatiedagen. Dit is dé dag om live onder andere alle antwoorden op je vragen te krijgen, koerskleding te passen, je aan te melden als vrijwilliger en waardevolle tips op te doen. Daarnaast kun je Alpe d'HuZes-artikelen kopen in de winkel of op de markt, waar teams en deelnemers hun eigen spullen verkopen. Een perfecte kans om in de Alpe-sfeer te komen en mede-deelnemers te ontmoeten! De deuren openen in Evenementenhal Gorinchem om 09:00 uur en het evenement duurt tot 14:00 uur.

Koerskleding

Wij zijn ook weer heel erg trots op de door Bioracer ontworpen koerskleding voor Alpe d'HuZes en Alpe d'HuZus. Als ingeschreven deelnemer ontvang je een koersshirt met bijpassende broek, zodat jij er tiptop bij staat aan de start.