Nieuwsbericht

2 juni 2024

    

SBS6-ers en Alpe d'HuZessers samen de berg op

Negen bekende SBS6-ers zijn dit jaar buddy voor een deelnemer van Alpe d’HuZes. In aanloop naar de koersdag op 6 juni a.s. is in de uitzendingen van Shownieuws of Oranjezomer dagelijks een korte maar indrukwekkende reportage van deze duo’s te zien. Lees en bekijk de verhalen en steun de duo’s via SBS6.nl/doneer.

Johnny de Mol, Leo Alkemade, Dennis van der Geest, Leontien van Moorsel, Winston Gerschtanowitz, Dyantha Brooks, Ronald Molendijk, Roxane Knetemann en Manuel Venderbos beklimmen dit jaar de berg. Dat doen ze niet alleen. Ze zijn buddy voor een deelnemer die zelf ziek is, ziek is geweest of een dierbare heeft verloren aan kanker.

Als duo ontmoeten ze elkaar tijdens de voorbereiding en delen hun verhaal. Samen gaan ze de berg op met uiteindelijk maar één doel: zoveel mogelijk geld inzamelen voor onderzoek naar kanker en verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Talpa Network support Alpe d'HuZes al sinds 2020. Ook dit jaar doen ze op donderdag 6 juni de hele dag vanaf de berg verslag van de koersdag. De uitzending is te volgen van 10.00 tot 17.45 uur, live op SBS6 en het YouTube-kanaal van SBS6.

Ook Radio 10 besteedt de hele dag aandacht aan het evenement. De bekendmaking van het eindbedrag is die avond op SBS6 te zien in de uitzending van De Oranjezomer om 21.30 uur en live te horen rond 19.45 uur op Radio 10.

De reportages van de duo’s zijn ook te bekijken via het YouTube-kanaal van Alpe d’HuZes.