Nieuwsbericht

17 juli 2024

    

Team Logistiek genomineerd voor TVM Awards MVO

Team Logistiek van Alpe d’HuZes laat zien hoe krachtig logistiek kan zijn in het ondersteunen van maatschappelijke initiatieven. Dit levert onze vrijwilligers een nominatie op in de categorie MVO bij de TVM Awards. Vind jij dat ze deze award verdienen? Stem dan vóór 15 september via tvmawards.nl.

   

Over de nominatie

De jury schrijft over de nominatie het volgende: “De maatschappelijke waarde van Alpe d’HuZes spreekt voor zich. Achter de schermen vergt dit initiatief een omvangrijke organisatie, ook op het gebied van logistiek. De brede samenwerking die wordt gevonden door een veelvoud aan transport- en logistieke bedrijven is uniek. Zowel in de omvang als in de wijze van samenwerking en dit verdient aandacht. Het ogenschijnlijk vanzelfsprekende van dit omvangrijke evenement in Frankrijk vraagt brede inspanning die wat betreft de jury van de TVM Awards aandacht verdient en daarom deze nominatie.”

 

Breng je stem uit

Alpe d'HuZes is één van de drie kanshebbers voor de TVM Award in de categorie MVO. Bekijk de video’s van de genomineerden en breng jouw stem uit via tvmawards.nl. Stemmen kan tot en met 15 september 2024. De uitslag wordt bepaald door het aantal publieksstemmen en de scores van een onafhankelijke jury.

Over TVM Awards

TVM Awards is een initiatief van TVM verzekeringen en een selecte groep partners. Het doel is om meer bewustwording te creëren voor veilig rijgedrag en een positieve bijdrage leveren aan het vak van beroepschauffeur. Bijvoorbeeld door bedrijven en initiatieven met een succesvolle aanpak op het gebied van Veilig Transport, Innovatie, Duurzaamheid of MVO uit te lichten en een podium te geven.